Du, jag och vi...

Tuffa tider - Semletider
Just idag är de fettisdag. Jag älskar Semlor, det är så gott! Har faktiskt lyckats äta de några gånger under min period på diet trots strikt kost. Jag tror mycket på att det handlar om att byta ut en måltid, inte en hel dag. Helgen som var vart lite väl bra, de vart chips, någon bulle, senap på korven och lite vin. Man märker direkt på vågen att den stannar upp lite, de blir en paus i viktnedgången. Det var inte speciellt mycket jag åt ändå, frossade visserligen i chips men ändå inte så farligt, de var liksom inte en hel påse för mig själv utan vi var några stycken som delade. 
Har jag väl bestämt mig för att jag ska äta något onyttigt så har jag bestämt mig för att inte skämas över det, jag ser det inte som ett misslyckande. Däremot är misslyckandet efteråt när man vill ha mer. Att man i så fall inte kan hålla sig. Jag har egentligen inga problem att leva efter den här kosten, jag äter väldigt mycket god mat MEN... de finns andra saker som jag tycker väldigt mycket om att äta, så som bakverk, inte nödvändigtvis de sötaste, jag älskar croissant. Den är enkel, fasig och god. 
Måste ändå säga att jag försökt hålla på de viktiga, att inte byta ut en hel dag med mat som inte kroppen behöver. Jag känner mig piggare, gladare och fräschare. Byxorna sitter lösare så jag måste kolla igenom hemma om de är några jag kan ha. 
Idag stod vågen på 95,3 kg. Det har hänt en del och jag känner mig väldigt glad över det samtidigt som jag är rädd att de ska gå åt helvete som de gjort tusentals andra gånger... Jag är glad men inte för glad...
Totalt från att jag vägde 107,6 kilo har jag då gått ner 12,3 Kilo. Detta har pågått i snart två månader och jag är ju inte klar, 10 veckor har jag satt som första mål. Jag tror att jag kommer fortsätta efter det då de faktiskt visar sig att jag går ner när jag äter efter denna diet.
När jag nått mitt mål kommer jag försöka smyga in lite kolhydrater igen och äta vanlig mat men med mer noggrannhet så jag inte överkonsumerar som jag gjort hela tiden innan. Alltså kanske äta en potatis till kött eller dylikt. Det är ett tag framåt så det är inget vi borde fundera så mycket över nu. 7 veckor har gått, 3 veckor kvar av min provperiod!