Du, jag och vi...

Hur ska man veta???
Livet i den lilla byn går på i vanlig takt och vardagen hittar snabbt sitt fäste i allt som måste göras. Jag har insett att jag ändå trivs väldigt bra här i Gällstad men det är något som fattas, det ska vi nog klura på ett tag till. :)
Björn jobbar som vanligt men det har blivit en hel del planer på utejobb vilket jag tycker känns jobbigt då jag har hand om allt här hemma själv. Har ju mycket hjälp av vänner och av familjen men det är ju ändå inte riktigt samma sak.
Idag testade vi en ny grej iaf och det funkade rätt bra. Att ha Emmy hemma hela dagen utan så många måsten. De resulterade i en rätt så lugn Emmy och mys framför tvn bara vi två. :) Kändes lugnt och trevligt! Det kanske är så man får lägga upp det helt enkelt. Göra enkel mat till lunch som inte kräver så mycket arbete och städa en liten stund varje dag. Detta ska nog funka bra om vi försöker igen, kanske blir i morgon till och med. :)
Problemet med att Björn jobbar borta så mycket är att Emmy och Selma reagerar på att han är borta vilket kan leda till en överstressad mamma och snäppet deprimerad. :( Jag hoppas nu när han pratat med sitt jobb att det kanske kan bli ändring. Han sa till dem att han eventuellt behövde söka nytt jobb och då sa de till honom att de inte vill de, utan att de väldigt gärna ville ha kvar honom. Samtidigt som det är roligt att de vill ha honom kvar så står ju vi inför en del problem som vi måste lösa så vi får väl se hur de funkar helt enkelt. Samtidigt som det är bra att han jobbar borta en del för ekonomins skull så känner jag att jag vill vara en glad och välmående mamma vilket känns lite svårt ibland just när han inte är här. Vi får väl se vad som händer helt enkelt. :) Det såg ut som att han skulle vara inplanerad på 5 veckors utejobb först men de blev ändrat nu och ser ut att bli 3 på sin höjd. Så klart är de roligt för honom så han ser lite olika saker och får vara med om lite olika jobb men det känns ju givetvis tufft här hemma för mig och barnen som saknar honom!