Du, jag och vi...

Vad händer nu...?
Här bakas det! I morgon har vi bjudit in till evenemanget "påskmiddag" med vännerna. Det ska bli hur trevligt som helst och vi blir några stycken. :)
I morgon är det dessutom inte vilken dag som helst utan lilla SELMAS födelsedag! <3 Hur sjukt är inte de, att hon har blivit ett helt år äldre, att vi fått vara tvåbarnsföräldrar i ett helt år. :) Dock tycker jag att tiden går för fort och jag hade gärna stannat upp den ibland. Vi har bra kul på vägen även om det hela också har sina jobbigare stunder också. :) Idag tog hon i alla fall sitt första steg och det känns ju helt otroligt även om det är helt i sin ordning och händer alla barn i princip. :P
Annars händer det inte speciellt mycket just nu utöver detta kalasande som går i samma anda genom hela helgen. :P På Söndag är de kalas med vänner och släkt för Selma. Vi har köpt ett par skor och en leksak från Brio. Till Emmy köpte vi nämligen en sköldpadda från Brio och då tänkte vi att en liknande leksak till Selma. Tanken är att den kommer hålla ett bra tag och då gå vidare till deras barn. :)
I nuläget är jag jättetrött efter en lång dag med en trotsig tvååring som man tyvärr blir arg på stup i ett då hon klänger, drar och puttar lillasyster. Att hoppa i soffan och sängen är dessutom en bra ide. ;) Sen kan man göra allt man inte ska göra när man äter. Det är full rulle som sagt så kvällarna med egentid är uppskattade och behövda. Nu är de dags för lite avkoppling!