Du, jag och vi...

Long time no see.
Nu var de ett tag sen jag skrev... Har förhållandevis mycket att göra med två små här hemma, båda har varit sjuka och jag har väl väntat på att de ska komma över mig med men på något sjukt sätt så har jag klarat mig. Hm... skumt. :P
I alla fall så fyller minsta 1 år om ca 1 månad, fy vad tiden går fort. :/ I helgen åker vi iväg för att fira vår bröllopsdag, ska bli trevligt. Ska passa på att träffa en vän i Halmstad samtidigt, men först och främst så ska vi njuta att vara bara vi och fira att vi påbörjar vårt 3 år som gifta. 
Veckorna som varit och veckan som kommer är Björn i Norge. Han kommer hem från torsdag till söndag sen åker han igen och just nu när han varit iväg har tålamodet prövats ordentligt. Helt otroligt hur mycket vilja, energi och envishet de finns i vår stora tjej men vi tar oss förbi de, jag läser på en del för att försöka ha koll så man gör någelunda rätt. :) De hela handlar väl om för mig att orka med, att orka vara förstående osv hela tiden. Det är mest krävande. Blir så förvånad att den söta lilla snart 3 åriga tjejen kan ha ett sånt monsterskrik. ;) Men visst är hon fantastisk och underbar på alla andra sätt! :) 
Selma kryper, ställer sig mot allt och har nyligen kommit in i en period av separationsångest, att vara nära är de bästa just nu (förståeligt) men inte alltid så praktiskt. ;) Tur jag har vänner som kan hjälpa och ställa upp. :) Har en vän som bor här under perioden Björn är borta, väldigt snällt att ställa upp så. Då får man lite tid att andas, att göra sånt som jag tycker om, men dagen går ändå mest till att göra sånt man måste. :) Skönt de med!
Just nu håller jag på att sy lite klänningar, bakar surdegsbröd och experimenterar med lite olika recept på mat osv. De är ju ändå mina största intressen, att sy och att laga mat. :)
Hoppas ni haft en trevlig onsdag, fint väder och allt! ;)
Här är en bild från min halvtimme i solen, i lugn och ro. Emmy på förskolan och Selma sov! ♡♡