Du, jag och vi...

Latsidan
Den här sommaren har bidragit till en liten viktuppgång och nu är de slut på de! Nu har jag upprättat ett mål, minst cykla 8 km varje vardag för att få upp rutinen igen med cykling och motion! :) träningskortet hopps jag på ska gå varmt! 
Idag körde jag min första runda med mitt mål, mina krav och tankar kring hur jag ska sköta mig när de gäller kost och träning. Det är mycket i skolan men ändå viktigt att få ihop de så man orkar. 
I somras blev de mycket alkohol och lite motion. Nu hoppas jag att motivationen tar vid och jag kommer på banan igen! :D
Jag fick nys om en app som verktyg och hjälpmedel på vägen mot mitt mål. Om den stämmer ska de ta 32 veckor innan jag är nere på min målvikt. Detta ska jag väl klara!?! Blev lite peppad av att de stod 32 veckor, de är inte ens ett år.... Till nästa sommar så borde jag fått bukt med vikten. Är dock orolig att de ska bli som andra gånger jag skrivit om här, att man har motivationen uppe men sen tappar man den. :((( nu får vi se till att hålla den uppe medan vi kan!! :)